Voor het eerst zie ik mijn jongste kleinkinderen in het echt! 2014

                                                                       2016 in Dusseldorfelijk na vijf jaar ga ik mijn kleinkinderen in Japan ontmoeten! De oudste van zes had ik twee keer gezien, maar de middelste van vier en de jongste van anderhalf alleen via Skype.
2014-12-24-monique                                                                             2014 in Japan

Ongelooflijk dat je dat zo’n band kan voelen, het moment dat je elkaar ontmoet is het meteen vertrouwd lief en goed.
Twee weken partytime met de geweldigste kleinkinderen, een ontzettend lieve schoondochter, en een zoon die gewoon een super fijne vader voor zijn kinderen is.

Afscheid

Het afscheid deed ontzettend veel pijn, juist omdat de band vooral met de oudste zo intens bewust was ook voor hem. Door meng en been zag ik het verdriet van mijn oudste kleinzoon.

Een beeld wat ik nooit meer zal vergeten. Toch heeft de vreugde het overwonnen van het verdriet. Nu na twee maanden thuis te zijn, is het liefdesverdriet er nog steeds. Hoe bijzonder de reis, de heerlijke momenten ook waren…

Het zal altijd een gevoel van onmiskenbaar verdriet blijven.

Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *